12 mei 2022

Het is een veelbelovende wereldprimeur! Een Belgisch team van wetenschappers ontdekt hoe elke COVID-19-infectie te voorkomen. De weg lijkt dus open te liggen om ernstige vormen van deze ziekte de pas af te snijden.

11 mei 2022

Marleen Temmerman, gynaecologe, onderzoekster en hoogleraar aan de UGent is zopas verkozen aan de American Academy of Arts and Sciences.

05 mei 2022

Op een 30-tal km van Amsterdam loopt nog tot 9 oktober de tentoonstelling Floriade 2022. BelExpo, het Belgische Commissariaat voor Internationale Tentoonstellingen, grijpt de kans om er het beste te tonen van wat België qua groene of duurzame technologie in huis heeft.

05 mei 2022

Fabienne Delvigne, met haar passie voor hoeden van kindsbeen af, wil niets liever dan de vrouwelijke schoonheid sublimeren met een hedendaagse toets en een vleugje gekte in haar creaties, alles met gratie.

Evenementen

09 May 2022 - 07 August 2022

Voor zijn honderdste geboortejaar laten de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten (KMSK) van België ons kennismaken met een reeks fascinerende logogrammen van schilder-dichter Christian Dotrement, een

Welcome to Belgium!