Belgisch productiehuis schittert op Super Bowl

15/02/2024

Het Belgische productiehuis Caviar kan trots zeggen dat het voor het derde jaar op rij werd uitgekozen voor een reclamespot voor de Super Bowl.

De Super Bowl is een van de meest bekeken sportevents van het jaar. Honderden miljoenen mensen kijken hoe de twee beste American Football-teams van dat jaar tegen elkaar uitkomen. Zo veel kijkers betekent dat reclame net zo belangrijk is. Een spotje voor de Super Bowl maken is de vurige wens van velen. Caviar won de jackpot drie jaar achtereen.

De reclamespots dit jaar stonden bol van absolute vedetten als Victoria en David Beckham, Jennifer Aniston en David Schwimmer. Het punt was dat om iets te onthouden, je iets anders moet vergeten. Zoals David en Victoria die de naam van The Spice Girls kwijt zijn of Jen die niet meer weet wie tien jaar lang haar tegenspeler was in de razend populaire tv-show Friends. Kán het nog creatiever?

Het productiehuis maakt niet alleen reclamespots voor de Super Bowl natuurlijk. Denk maar aan Rebel, de film van het Belgische powerkoppel Adil El Arbi en Bilall Fallah? Die won de juryprijs op het Philadelphia Film festival en de Best Film at BCN Film Fest in Barcelona … en was een productie van Caviar. En ook Sound of Metal met Riz Ahmed, die de Academy Award won, werd door Caviar geproduceerd!

Dergelijke trofeeën maken van Caviar duidelijk hét productiehuis voor reclamespots van topkwaliteit voor de Super Bowl!