Lifestyle

Creativiteit en goed leven op z'n Belgisch

België heeft een open, op tolerantie gestoelde maatschappij.  Het dankt zijn kosmopolitische en vriendelijke uitstraling aan een centrale ligging in Europa op het kruispunt tussen de Latijnse en Germaanse cultuur, zijn meertaligheid en zijn progressieve politieke, sociale en religieuze vrijheid.

Belgen zijn levensgenieters en laten dat ook graag zien! Nergens anders ter wereld vindt u meer regionale, authentieke en in smaak en aroma's contrasterende bieren. De Belgische chocolatiers zijn dan weer meesters in het vervaardigen van uitzonderlijk smakelijke en kwaliteitsvolle producten met een ongeëvenaarde reputatie in het buitenland. Van wafels tot speculaas over neuzen... België heeft enorm veel te bieden op gastronomisch vlak! En dan hebben we het nog niet over de geliefde frieten ...  België is ook het land met de meeste sterrenrestaurants per km² ter wereld.

Belgen houden van schoonheid, moderniteit en avant-garde. Belgische ontwerpers in de mode-, meubel- of decoratiewereld houden ervan om genres te mixen en grenzen te overschrijden! Internationaal gelauwerde Belgische kunstenaars hebben al geruime tijd winkelruimten ingepalmd in de grootste winkelstraten van wereldsteden.

In België, land van vrijheid en innovatie, is het goed leven. Belgen heten u van harte welkom en laten u kennismaken met een ongedwongen, comfortabele manier van leven.