TOPGASTRONOMIE IN ANTWERPEN!

31/10/2019

Als u ‘s wilt proeven van een van ‘s werelds topkeukens, zoek dan niet verder! The Jane in Antwerpen staat op 5 in de jaarlijkse wereldranglijst van beste restaurants.

De ranglijst is opgesteld door TripAdvisor. Jaarlijks wordt de prijs Traveler’s Choice uitgereikt aan de 25 beste restaurants ter wereld. Miljoenen internetfanaten-reizigers wereldwijd geven hun mening en die vormt de basis voor de onderscheiding. Zij bepalen wie gastronomisch het neusje van de zalm uitmaakt.

Sergio Herman en Chief Nick Bril staan aan het hoofd van "The Jane Antwerp". De laatste staat in voor de dagelijkse leiding en de samenstelling van het meermaals per jaar wisselende menu. Het is een van de ‘beste ervaringen’, niet alleen culinair! De dienstverlening en de gerechten worden vaak genoemd om het succes van het restaurant te verklaren, maar ook het kader waarin de eetervaring zich voltrekt. In 2014 vestigde de Antwerpse ster van de gastronomie zich in de voormalige kerk van het Militair Hospitaal, die volledig werd gerenoveerd door Piet Boon. Dat kader leverde hem in 2015 de titel mooiste restaurant ter wereld op.

Na een verwoestende brand begin 2019 en de heropening iets later mag de tweesterrenzaak gerust zijn. Die 5e plaats wijst erop dat de gasten haar vakmanschap nog evenzeer appreciëren en nog lang niet vergeten zijn!