I-care versterkt wereldleiderschap

21/03/2024

Dit Belgische bedrijf, gespecialiseerd in voorspellend onderhoud van industriële machines, heeft zopas een revolutionaire sensor klaar.

I-care werd in 2004 opgericht en is gevestigd in het Henegouwse Bergen. Momenteel werken er meer dan 600 mensen in 26 kantoren gespreid over 12 landen. Want overal ter wereld doen grote industriële ondernemingen een beroep op dit Belgische bedrijf voor het nazicht van hun machines.

I-care werpt zich vandaag op als wereldleider in voorspellend en prescriptief onderhoud in een bedrijfssegment in volle groei. Almaar meer ondernemingen beseffen dat het loont hun machines na te zien en ze preventief te herstellen voor ze uitvallen.

Het bedrijf uit Bergen heeft trouwens zopas een 100% Belgische sensor ontworpen. De zogeheten Wi-care G23 functioneert autonoom en draadloos gedurende 5 jaar en voert gelijktijdig drie metingen uit op industriële machines: trillings-, schok- en temperatuurbewaking. Deze nieuwe sensor is beduidend gevoeliger dan zijn voorgangers en is veel nauwkeuriger.

Deze knowhow laat het bedrijf uit Bergen dromen van een vervijfvoudiging van zijn jaaromzet over 5 jaar.