Expo over Titanic gooit in maart anker uit in Brussel

15 maart 2024 - 30 juni 2024
Brussel

Titanic: sommigen denken aan het epische liefdesverhaal tussen Rose en Jack Dawson, anderen aan het trieste lot van het echte schip. Vanaf maart kunnen mensen in Brussel denken aan: Tour & Taxis.

Deze bekende site in Brussel wijdt dan een expo aan de iconische oceaanlijner die mensen, post en natuurlijk dromen van Belfast naar New York zou overzetten, maar zijn maidentrip niet zou overleven.

Toon uw namaakticket voor de Titanic, keer terug naar 1912 en luister naar de verhalen van de opvarenden. Op de expo ziet u ook een 300-tal originele voorwerpen uit de Titanic, verzameld door Paul Henri Nargeolet. Zegt die naam u iets? Het was een van de bemanningsleden van de noodlottige onderzeeër Titan, die in 2023 implodeerde.

Het droomschip rust nog altijd vredig op de oceaanbodem, maar dichter tot het iconische scheepswrak dan in deze expo, zonder zelf te duiken, komt u niet. We kunnen u alleen maar aanraden naar de expowebsite te surfen en op die tickets te springen, want als ú springt, springen wij ook.