Het Belgische paspoort staat weer in de kijker!

29/11/2022

Negen maanden na de lancering van ons nieuwe paspoort bekroonde het Project Management Institute (PMI) het onlangs tot ‘een van de invloedrijkste projecten van 2022’ en wijdde het bovendien een fraaie reportage aan het onderwerp.

Elk jaar stelt het PMI een lijst op met de 50 belangrijkste projecten. Daarmee wil het ‘de aandacht vestigen op de meest ambitieuze en vernieuwende initiatieven wereldwijd en op de manier waarop ze worden ingevuld’.

Driewerf hoera: het PMI beschouwt het nieuwe paspoort van ons Belgenlandje als een van dé 50 projecten van 2022!

Het wereldvermaarde PMI stelt België tot voorbeeld!

In 1969 werd het Amerikaanse Project Management Institute (PMI) opgericht. Het is de voornaamste beroepsvereniging voor projectbeheer en het is de leidende autoriteit voor een wereldwijde gemeenschap met miljoenen professionals aan wie het Instituut een netwerk biedt evenals de mogelijkheid om samen te werken, onderzoek te verrichten en te leren.

Op de website van het PMI vindt u niet alleen het Belgische paspoortproject terug, maar ook de overige 49 projecten die elk in hun categorie een stempel hebben gedrukt op 2022. Als Belgen mogen we trots zijn dat het paspoort van ons land op deze manier tot toonbeeld wordt verheven!