Doe mee aan onze fotowedstrijd!

28/06/2022

2022, een even jaar: daar is de fotowedstrijd van het team Focus on Belgium dus terug. Stuur ons uw foto en win een van de vele prijzen!

 

Twee jaar geleden, in volle pandemie, stuurden velen van u ons een surrealistisch getinte foto van ons mooie land.

Dit jaar schittert België met duizend facetten oogverblindend. Zwart-geel-rode sfeer, erfgoed, folklore, gastronomie, natuur, strips, straatkunst, sport, feesten … Grote klassiekers én ongewone plekken. Verras ons met een België gezien vanuit alle mogelijke invalshoeken.

Waag zeker uw kans!

Of u nu in België of in het buitenland bent, iedereen kan deelnemen. De 20 beste foto’s winnen een op-en-top Belgisch cadeau. We zetten ze ook op onze Facebook-pagina, waar het publiek erop kan stemmen.

Van de 20 finalisten wint er een de juryprijs en een ander de publieksprijs, met elk een cadeaucheque ter waarde van 250 euro.

Na afloop van de wedstrijd worden de 20 geselecteerde foto’s gebruikt om ons land wereldwijd te promoten.

Interesse?

Vooruit, haal uw fototoestel of smartphone voor de dag en stuur ons uw kijk op België!

Als u nadere info wenst, lees dan aandachtig het wedstrijd reglement.

Stuur ons uw foto uiterlijk op 15 augustus 2022.

Alleen digitale kleurenfoto’s in een van deze bestandstypes worden aanvaard: jpg, jpeg en png. De foto’s moeten in hun originele formaat worden verstuurd en ze mogen maximaal 8 MB groot zijn, zonder datum of inscriptie erop. Elke deelnemer mag maximaal 1 foto met volgende vermeldingen: bijschrijft, datum, plaats en fotograaf e-mailen .

Veel geluk!