Alcoholvrije dranken om het jaar goed in te zetten

04/01/2024

Nieuwjaar, nieuwe mensen ontmoeten bij een drankje? Wie vastbesloten is te breken met alcohol, heeft de keuze uit een reeks alcoholvrije Belgische dranken.

België is wereldwijd bekend om zijn brouwdeskundigheid. Sommige van uw favoriete Belgische biermerken hebben een alcoholvrij alternatief. Zoals Jupiler; Maes, Stella Artois en Leffe. Elk van deze bekende merken biedt een optie aan die 0,0% alcohol bevat. Zo ook Brussels Beer Project. 

Van Brussel gesproken: wilt u niet in de verleiding komen van het aanbod aan alcoholische dranken, laat u dan inspireren door Belgian Beer World, in het vroegere beursgebouw. 

Wie kan leven met ietsje straffers – denk aan wijn en bubbels – lijkt het bedrijf Vintense uit Herve in de provincie Luik een passende keuze. Het maakt ook alcoholvrije cocktails. 

Of Univers Drink, ook in Luik. Dat heeft een breed assortiment aan alcoholvrije dranken. Wijnen, bubbels, mocktails en zelfs alcoholvrije sterke dranken inbegrepen. 

Uiteraard kunt u altijd meteen gaan voor alcoholvrij. Dan zou u uitstekend van wal kunnen steken met het Belgische en biologische merk Simone a Soif. 

We zijn benieuwd naar úw Belgische alcoholvrije alternatief!