360° over België vliegen

09/09/2020

Sinds 1 september kunt u heel België verkennen zonder de hoofdstad te verlaten. Met Flybox, de nieuwe virtualrealityervaring (VR) van Imagine Belgium, glijdt u langs een tokkelbaan over het land.

De Leeuw van Waterloo, de Brugse reien, het Atomium of het Zoniënwoud … Ziedaar een greep uit de Belgische visitekaartjes op het programma. Tijdens deze VR-beleving stijgt u op de Brusselse Grote Markt op en vliegt u eropuit naar allerlei toeristische trekpleisters, zoals de stad Gent, de Buerenberg in Luik, om te varen op de Brugse reien of deel te nemen aan een fietswedstrijd in Vlaanderen. Het voelt hyperrealistisch aan en dankzij de cirkelronde beelden van het bedrijf De pinxi waant u zich iemand die vliegt. Een Belgische Icarus, alleen stort u niet neer. Dacht u alles nu wel gezien te hebben? De start-up Imagine Belgium meent het tegendeel te bewijzen met zijn VR-ervaring.

In deze pandemietijden is eraan gedacht volledig coronaproof te werken. Flybox, dat dagelijks open is van 10 u. tot 20 u., laat maximaal 150 bezoekers per dag toe. In de shop kunt u terecht voor 100% Belgische producten, lokale specialiteiten naar ieders smaak, jong en oud. U kunt ook live Belgische evenementen bijwonen: carnaval, een folkloregebeuren of fietswedstrijden, alsof u er zelf bij was.