Foto’s van over de hele wereld te zien in Brussel

15 July 2021 - 12 September 2021
Bruxelles

Het is Europa’s grootste foto-expo in de openlucht. 80 fotografen van over de wereld stellen deze zomer tussen 17 juni en 12 september in het kader van het event Photocity tentoon op ruim 15.000 m², op de Brusselse site Thurn & Taxis.

Photocity en National Geographic sloegen voor de gelegenheid de handen ineen. Ze laten ons wegdromen bij het werk van de grootste fotografen van dieren in het wild en ons bewonderen hoe dieren zich gedragen in een schitterend natuurdecor. Een ander thema brengt hulde aan vrouwen in de tentoonstelling Women: A Century of Change, vrouwen hier en elders in de wereld. Decors en hun geschiedenis ontvouwen het kleurenpalet uit de hele wereld; alle schoonheid vlak voor uw ogen.

Op de expo komt ook onze jonge talentvolle landgenoot Derek Malou aan bod, mogen France Dubois en David Deleu hun creativiteit, de Frans-Mexicaanse zwart-witspecialist Juan Francisco Hernández zijn talent en David Dele zijn bijzondere passie voor architectuur tonen. U kunt ook kennismaken met het werk van de grootsten van National Geographic: Steve McCurry, Ami Vitale, Brian Skerry.

Normaal is het genieten geblazen voor alle bekwame amateurfotografen, want alle genres passeren de revue: fotojournalistiek, documentaire, landschap-, dieren- en portretfotografie.