Couleur Café

29 June 2018 - 01 July 2018
Brussel

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt in Brussel het multiculturele festival Couleur Café plaats. Aan de voet van het Atomium genieten de festivalgangers van heel wat alternatieve artiesten, foodtrucks, animaties, bars, standjes en acrobaten.

Een van de grootste muziekfestivals van het Brussels Hoofdstedelijk gewest slaat zijn tenten op aan de voet van het Atomium in het Ossegempark. Vanaf dit jaar kunnen ook Brusselaars op de camping overnachten. Ook nieuw is de opdeling van het terrein in 2 zones: de chillzone en de partyzone. Nog niet uitgefeest? In de partyzone staan er elke avond afterparty’s tot 4 uur ’s nachts op het programma.

Te midden van een groene oase ontvangt het festival tientallen artiesten die zoals altijd erg kleurrijk, kosmopolitisch en eclectisch zijn. Zo sieren onder andere Damso, Selah Sue, Niveau 4, Coely, Milky Chance en Stikstof de affiche. Naast de 3 hoofdpodia pakt het festival uit met 4 kleinere podia, vooral voor de dj’s en opkomende talenten. Ogen open, op het festivalterrein bevindt zich een geheim podium, waar je kan genieten van de balkanmuziek van Borokov.  

Naast de muziek staat het festival ook bekend om zijn originele randanimatie. Festivalgangers kunnen zich op en naast het festivalterrein tegoed doen aan een uitgebreid aanbod aan foodtrucks, vintageshops, cocktailbars, kunsttentoonstellingen, …

Meer info over Couleur Café vind je op deze pagina.