Tomorrowland is voor het vierde jaar op rij het beste Dance festival

27/03/2015

Tomorrowland is tijdens de jaarlijkse Miami Winter Music Conference voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot beste festival ter wereld. Het populaire dancefestival Tomorrowland in Boom was het enige Europese festival dat genomineerd was. Het haalde het van Amerikaanse festivals als Coachella, Electric Daisy Carnival en Ultra Music Festival.

Elk jaar verzamelen duizenden dj's, artiestenmanagers, platenlabels, eventorganisatoren en clubeigenaars in hartje Miami voor de Miami Winter Music Conference. Tijdens deze hoogmis van de muziek worden ook de International Dance Music Awards (IDMA) uitgereikt, de officieuze Oscars van de dancemuziekindustrie. Elk jaar stemmen meer dan twee miljoen mensen van over de hele wereld op hun favorieten en dit jaar werden voor de dertigste keer prijzen uitgedeeld.

Ook het Belgisch DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike vielen voor het derde jaar op rij in de prijzen. Dit jaar wonnen ze de Best European DJ award en lieten daarmee onder meer Avicii en Nicky Romero achter zich. “Elke erkenning die we krijgen, is voor ons een stimulans om weer een stapje verder te gaan voor onze fans. Hun positieve energie geeft ons nog meer energie en nog meer goesting. Er is niet veel tijd om deze award te vieren, maar straks achter de draaitafel zal ik met een grote glimlach de tent op z'n kop zetten”, reageerde Dimitri Vegas.