Dimitri Vegas en Like Mike: Belgische dj’s pijlsnel naar succes

05/11/2018

Voor het derde jaar op rij staan de Belgische dj’s Dimitri Vegas en Like Mike tweede in de prestigieuze DJ Mag Top 100, vlak na de Nederlander Martin Garrix.

Deze jaarlijkse enquête van het Engelse blad DJ Mag rangschikt de dj’s volgens hun populariteit. Ruim één miljoen mensen uit 179 landen brengen hun stem uit. De resultaten werden bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event op 20 oktober. Daarop gaven de winnaars een optreden van een uur op het festivalpodium.

Maar dat is nog niet alles, ze wonnen ook de "MTV Europe Music Award" voor de "Best Belgian Act", of beste Belgische artiest, in Antwerpen. De genomineerden in deze categorie waren Angèle, Emma Bale, Warhola en Dvtch Norris.

Dimitri en Michael Thivaios, zoals ze echt heten en allebei afkomstig uit Willebroek, denderden in 2015 de rangschikking binnen, onmiddellijk naar de eerste plaats. Sinsdien schieten ze pijlsnel naar succes en stapelen hun wereldtournees zich op. Trouwens, in december geven ze in het Sportpaleis in Antwerpen vier dagen een concert: Tomorrowland presents : Dimitri Vegas & Like Mike - GARDEN OF MADNESS.