Bad Boys 3 krijgt Belgische insteek

23/11/2018

Goed nieuws voor de fans: straks zijn Bad Boys Will Smith en Martin Lawrence terug op ons scherm. De opnames van deel 3 van de reeks gaan binnenkort van start, met achter de camera de Belgische regisseurs Bilal Fallah en Adil El Arbi.

Black, uitgekomen in 2015, vestigde de aandacht van Hollywood op deze talentvolle regisseurs. De recensenten waren laaiend enthousiast over de film, die de leefwereld beschrijft van de Brusselse stadsbenden. Voor dit nieuwe project strijkt het duo dus neer in de Verenigde Staten, waar het laatste deel van de trilogie Bad Boys wordt ingeblikt, de kleurrijke avonturen van twee politieagenten uit Miami. Om in het universum van Bad Boys 3 te duiken trokken beide heren onlangs naar Atlanta. Ze ontmoetten er voor het eerst hun twee steracteurs, Martin Lawrence en Will Smith.

Bilal Fallah en Adil El Arbi staan onder de grootste druk, want ze moeten zich schikken naar de Hollywoodiaanse megaproducties en tegelijk hun fans van de eerste twee films uit respectievelijk 1995 en 2003 niet ontgoochelen. Die waren een schot in de roos. Officieel gaan de opnamen op 14 januari 2019 van start en de film zou uitkomen begin 2020.